måndag 9 februari 2009

Veckans visdomsord v.7 - 09

Så då var det dags igen, får se vad ni tycker om detta, sagt/skrivet av William Somerset Maugham:


"Kärlekens tragedi heter inte döden, den heter inte skilsmässa - den heter likgiltighet


En ganska bra tanke där tycker jag, gäller i alla sorts relationer tycker jag, både kärleks- och vänskapsrelationer.

2 kommentarer:

Nillano sa...

Håller med

Anonym sa...

Hejsan!

Ja säg det du vart är vår sjukvård på väg? Jag har fått en betydligt större inblick i skiten än vad jag vill. Jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva uppleva en sådan här nära dödenupplevelse som jag snart tycker att detta är!

Läste om din skiktröntgen som du ska göra. Det är inte omöjligt att du ska få kontrast i blodet. jag gjorde en skiktröntgen, visserligen över buken, för några veckor sedan och då fick jag en jodkontrast i blodet och sen fick jag även dricka kontrast. Misstänker att du inte behöver dricka något. Sedan åker man in och ut i en apparat...hehe. Och kontrasten som jag fick i blodet gjorde så det kändes som om man kissat på sig. Men det försvann snabbt.

Idag har jag pratat med läkaren. Ännu ett löfte som jag inte vet om jag ska tro på.. Det passerar obemärkt förbi. Apatisk...ja det kan man nog säga..
Nu har man även varit så fiffiga och kommit på att lite antibiotika i form av flagyl kanske skulle vara något.. Förvånad? Nä, misstänkte väl det!

Hur har du det på jobbet? Måste kännas stressigt att komma tillbaka efter en lång vecka hemma. Måste kännas som om arbetet hopar sig?
Ha det så bra!! Många kramar