måndag 2 februari 2009

Veckans visdomsord v.6-09

Vet att jag missade visdomsordet förra veckan, var sjuk så var lite snurrig.

Visdomsordet för denna veckan är i alla fall nedanstående (sagt av Wayne Gretzky):

"Du missar 100 % av alla de skott du inte skjuter."

Detta visdomsord gillar jag, är lite av man måste våga för att vinna o.s.v. Man måste våga ta chanser gott folk! Så se nu till att ta en chans och gör något som du inte riktigt vågat!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser din kommentar. jag skrattar mest av den anledmingen att det inte finns så mycket mer att göra. Jag orkar inte gråta längre.
Som jag sa till min mamma, det är kanske inte fel att börja med antidepp, inte för vikten utan för humöret. För det är nog vad som krävs snart.
Angående kortisonet så var det en utav anledningarna till att vi började prata operation. Nu är man tillbaka i skiten igen utan att ha slutat liksom. Ätit kortison jonstant i olika former sedan september 2007. Och visst harjag gett det en chans.
Jag är så trött på alltng, så förbannat trött på skiten. Men jag orkar liksom inte leta efter den lilla energin som behövs för att säga ifrån. Är helt matt av allt. Och när man inte längre orkar gråta, då är det jävligt fel.
Säg något som jag inte har provat...
Nej, man har nte gort någon bentäthetsmätning på mig. Skulle inte vilja veta vad det visar. Kommer väl bryta benen av bara tanken...
Jag är jävligt less på allt, så lite antidepressiva kanske inte vore så dumt ändå...:S

Hur har du det? är du hemma från jobbet idag med? Bättre med febern?
Många kramar