torsdag 19 februari 2009

Inställt

Blev ändrade planer för kvällen, hoppar över träningen då det inte känns så bra i halsen. Får se hur det utvecklas, förhoppningsvis kan jag träna på lördag.

Hyresvården har i alla fall hört av sig och sagt att våra skäl att byta lägenhet inte var starka nog, ska ringa henne i morgon och fråga lite mer om hur de resonerat.

2 kommentarer:

Nillano sa...

Lycka till imorgon! Vore ju så bra om bytet gick igenom. Vad är problemet. Dom mister ju inga pengar eller hyresgäster, hum
Natti natt kramar

Anonym sa...

Hej vännen! Ja nu är jag på banan igen. Nästan i alla fall! ;)
Faktiskt så känner jag mig lite stolt över mig själv. Att jag faktiskt grejat det så långt. Det är ju lite av en chock att komma hem och sköta sig själv. Men det ska gå. Och som jag skrev i bloggen. Innan har jag suttit på toaletten halva dygnen. Skulle nu bytet av bandaget ta en timme så har jag ändå tjänat in en hel massa tid. och man lär sig som du säger. Det går ju fortare och fortare efter hand.

Lycka till med samtalet med hyresvärden. Jag förstår inte problemet med at ni skiftar lägenhet rakt över. Säger som Nillano, vad är problemet? Ni försvinne rju inte från dem utan bara bytar bostad med varandra.

Vad tråkigt med lungorna. Attans att det inte ska ge med sig snart. Helt otroligt vad saker kan flyga på en. Den som redan har mycket får ännu mer.. Hoppas nu att denna antibiotikan biter på!

Händer det något roligt i helgen? Jag och Elsa-pelsa ska njuta av att vara hemma tillsammans. Dock blir hon grinig då hon inte får ligga på mattes mage... ;)
Ha det så bra och sköt om dig! Många kramar!