måndag 2 februari 2009

Inkompetenta idioter!

Vad gäller mitt tidigare inläggs klagomål på sjukvården vill jag bara tydliggöra att vad gäller min sjukdom så sköttes allt jättebra både åren innan operationen och under och efter operation. Ja, bortsett från idiotläkaren jag träffade först på mitt lokala sjukhus som samtidigt som han gav mig diagnosen informerade mig om att jag hade 50 % risk att få cancer och 50 % risk att få stomi - siffror helt tagna ut luften. Men som sagt, sedan jag sökt mig till de som är specialister så har allt gått jättebra, så fort som jag blev omhändertagen på akuten (trots kaossituation för dem) när jag var där med ett stopp för några veckor sedan, var exemplariskt. Min läkare har inte heller under alla år tvekat att kolla upp minsta lilla grej. Jag har tagit mängder med prover och röntgat lungor och gud vet vad för undersökningar, för att alltid vara på den säkra sidan. Men som sagt, det finns verkligen undantag, eller så är ovanstående undantaget.

Tillbaka till nutiden. Väntade som sagt på att läkaren som skulle återkomma skulle ringa mig igen, Gick och vilade en stund i väntan på detta. Vaknade och såg att klockan var ett par minuter i halv fem och tror de stänger då på vårdcentralen.

Tog och ringde de om sa till sköterskan att jag väntade på att läkaren K skulle ringa mig, läkaren befann sig tydligen i närheten för hon hörde att sköterskan nämnde mitt namn, så fick prata med Dr.K istället.

Hon säger: Jo, jag och Dr.R vill att du kommer in hit i morgon eller på onsdag.
Jag: Vaaaa? I morrn eller på onsdag? du, nu får det fan hända något!
Dr.K: Ja, men då passar det väl bra att du kommer imorrn?
Jag: (Insåg att de stänger precis när vi kunde prata) Ok, klockan 08 imorrn då eller?
Dr.K: (De har egentligen jourmottagning på morgonen) Öh, hmm, visst.
Jag: Ok, då kommer jag kl.08.
Dr.K: Bra, för jag vill lyssna på dina lungor och ta ett crp.
Jag: Ok, hej då!

Min första tanke efteråt var: Vad sa hon? Lyssna på mina lungor och kolla mitt crp? Det är ju för fan det enda det gjort under hela denna tiden. Jo, just det, det skulle vara snälla nog att skriva ett läkarintyg till jobbet också.

Känns som de har noll jäkla respekt för andras liv! Vad sysslar de med? Jag har varken tid, lust eller råd att ligga hemma sjuk. Är en jäkla skillnad om nån kommer på vad som är fel och jag får acceptera att det tar tid. Men ta reda på vad fan som är fel då!!! Jag är så jävla förbannad nu! Jag har haft mitt liv på paus tillräckligt mycket på grund av min sjukdom och har inte lust att ha det nu för att några inkompetenta idioter inte orkar lägga tillräckligt med tid och resurser på mig för att ta reda på vad som är galet och hur man ska fixa det!

Ja, arg idag!

Inga kommentarer: