söndag 22 februari 2009

Söndag 22 Februari 2009

Så var helgen i princip slut, det går lika fort varje gång. Denna helgen har jag inte gjort någonting, vilket jag har lite ångest för, men hade ju faktiskt feber igår Har inte kollat om den är kvar, men kan ju hoppas på att den försvunnit.

Idag ska jag tvätta, tror jag har tvättid från kl.14, men är nog bäst att gå ner till tvättstugan och kolla för säkerhetsskull.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jäkla feber, hur länge kan det hålla i sig tro. Det borde ju ge med sig snart!

Ja, jag fick träffa en sjukgymnast på sjukhuset. Han fullkomligt jagade på alla patienterna. Haha. Det var bäst att själv vara uppe och gå och tydligt markera för honom att jag är faktiskt uppe, nnars kom han personligen och drog upp en. Men jag fick tips på hur jag skulle ta mig i och ur sängen och nu funkar det riktigt bra. Nu har jag inga problem med att lägga mig i min egen säng. Det var svårt i början, för på sjkhuset var jag van vid att ha huvudändan uppe liksom. Men nu har jag mindre och mindre ont och det funkar bättre och bättre. Det som jag dock tycker känns obehagligt är när man rullar över från sida till rygg och tarmarna liksom lägger sig tillrätta. Det känns som om de hoppar runt i magen innan de hittar sin plats. Likadant när man ska resa sig. Men det släpper väl det med antar jag.

Lycka till i tvättstugan idag ;) Ha en skön söndag! kramar