onsdag 25 mars 2009

Veckans visdomsord v.18 - 2009

Kära läsare, ni måste ju påminna mig när jag slarvar så här! Har ju helt missat att lägga in det nya visdomsordet. Å andra sidan har jag varit snurrig (som vanligt) och lite nere, så skyller på det.

Det som gäller för denna veckan är i alla fall följande:

"Håll fast vid drömmarna, för om drömmarna dör är livet som en skadad, vingskjuten fågel som inte kan flyga."

2 kommentarer:

Nillano sa...

Fint!

Anonym sa...

Veckans visdomsord är bra.
Hoppas allt är bra med dig. Surt att hålla på att springa fram och tillbaka mellan läkare som inte verkar veta vad de håller på med. Det tar så himla mycket tid och ork och så tycker man kanske som i ditt fall att man inte får ut ett jota av det. Men hur gör du nu med linser och så? Håller dig till optikerns råd?

Själv har jag spenderat eftermiddag/kväll/natt/morgon på barnavdelningen på helsingborgs lasarett. Mitt första stopp i stomin och jag trodde på fullt allvar jag skulle dö igår. Det tycks aldrig ta riktigt slut.
Man går länge på sparlåga och liksom kramar ur de sista dropparna energi. Nu är där inte många kvar kan jag säga. Men så länge man kan stå och gå ska man väl vara glad..?

Jag hoppas att kisarna dina kan få dig på ett lite bättre humör. Förstår att det känns deppigt mellan varven. Du får försöka njuta lite av solen när den tittar fram, få lite energi.
Sköt om dig! Kramar