onsdag 18 mars 2009

Jippie!

Jag har blivit faster för en liten stund sedan. Min äldsta bror och hans sambo fick idag sitt andra barn, en liten flicka. Så nu har de både en pojke och flicka. Är så otroligt glad för deras skull! LYCKA!

2 kommentarer:

Nillano sa...

Grattis! Så kul för dom. Hoppas allt gick bra och att alla mår bra! Kramar

Anonym sa...

Grattis! Vad roligt! Hoppas alla mår bra!

Nu har jag uppdaterat angående ersättningen. Det kan nog stämma att det är min kost och mina näringsdrycker som gör att jag kommer upp i tillräcklig kostnad.
Ska kolla biljetterna för helgerna efter påsk. Jag tror attd e är betydligt billigare än påskens biljetter. För vid helger brukar priserna rusa i taket!!!

Ja det är det där med NEJ, att det ska vara så himla svårt att få fram vad man själv vill. Jag begriper inte det. Man hela tiden ursäktar sig och håller på som en galning för att vara alla andra till lags. det är idiotiskt egentligen. Att planera in egen tid är nog ganska vettigt. Sen ska man bara hålla det också och inte strunta i det för att man tycker att det kan jag göra senare.

Nu blir det att inta ryggläge i soffan med en kaffe och en semla och en film..Vem vet, jag kanske får sällskap av Elsa-pelsa! ;)
Sköt om dig så hörs vi!! Kramar!!