onsdag 4 mars 2009

Meeting

Nu börjar precis datorsystemet fungera, lagom till vi ska ha möte hela eftermiddagen, typiskt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan gumman!
Ja det här sprayet ingår i högkostnadeskyddet och det var alltså min stomiterapeut som skrev ut det till mig. Jag blev tipsad om ett annat spray av min rumskompis på sjukhuset som hette typ Ozium elle rliknande som man kunde beställa från Coloplast. Jag beställde det kvickt som attan när jag kom hem från sjukhuset för på deras hemsida stod det attd et skulle utgå ur sortimentet. Tipsade Nilla som skulle försöka beställa det men fick till svar att det var slut. Men det är ju ändå bättre om stomiterapeuten kan skriva ut det för då kostar det inget. Och det är perfekt att ha med sig i väskan! Så fråga om det!

Jag fick tre olika endels bandage att prova. Den sensura som jag skrev om tidigare som man kan vika upp på mitten, en av märket hollister och en av märket welland (Welland flair tror jag den hette). Alla påsarna är midi. Jag fick välja tre påsar och jag gick väl mest efter utseende och efter hur plattan såg ut och kändes typ...hehe. Man vet ju inte riktigt vad man ska titta efter ;) Sen fick jag en minipåse av dansac som jag ville prova också då jag gett mig den på att jag ska gå på badhuset någon dag...haha. Så det fick jag en hel drös också för att prova och se.

Min lilla stump är nog rätt så liten. För det sa sköterskorna när jag var inlagd, de tyckte jag hade en sån liten fin stomi..haha. Står inte ut så mycket, någon centimeter bara. Absolut max 3..skulle nog tippa på 2. Ja och ögonmått, och oj så snurrigt detta blev ;)

Mina prickar har undersökt idag igen och troligtvis är det någon medicin från inläggningen som gjort det. Mina blodprover såg bra ut. Så det blir till att hålla koll på salamibenen så det inte blir värre ;)

Vilken otur med magen. bara det släpper ordentligt så det inte händer något nu inför din kommande operation. Visserligen verkar de ju otroligt sega. Drygt att behöva vänta ända till maj och sen behöva gå hemma när sommaren kommer. Det är ju då man vill vara ledig och ha semester, inte gå sjukskriven. Fast man kanske får tänka som så att det förhoppningsvis är sista gången.. Men ändå drygt. Är det på sahlgrenska du ska göra det eller på östra?

Vilken tur att datorsystemet kommit igång, lagom till mötet..hehe.

Nu blev det en lång och antagligen en väldigt rörig kommentar ;)
Sköt om dig!! Kramar