tisdag 16 juni 2009

Spådom

Hittade en sida med gratis spådom, man kan ju självklart ha sina tvivel på hur väl det kan fungera utifrån ett knapptryck. Men antar att de kör med sådana texter som de flesta känner igen sig i.

Här är i alla fall mitt resultat:

Det som var:
Ditt arbete och din möda bär frukt och nu får du tillbaka en hel del av det som du lagt ner i pengar och materiella tillgångar. Det visar på att du går med vinst, plötsliga förändringar som ger dig ytterligare tillgångar. Kortet visar på att du har en framgångsrik affärsidé eller att du blir befordrad, framgång följer dig just nu. Kärleksmässigt visar kortet på att du finner en person som du anser vara ”ett kap” eller ”den perfekte” personen för just dig. I en relation visar det på goda tider tillsammans där man trivs och utvecklas tillsammans, kanske åker iväg på resa, semester tillsammans



Det som är:
En ung passionerad och temperamentsfull man med en väldig intensitet. Hur kan vi kvinnor inte falla för en spännande, karismatisk, charmig och passionerad man? Nackdelen är att han är oberäknelig och tröttnar han så drar han vidare och söker spänningen på annat håll. I det här kortet finns naturligtvis eldiga och passionerade känslor och kan visa på en romans av det slaget. Arbetsmässigt visar det på att du avancerar på arbetet genom en befordran. Du är ambitiös och det belönas.

Det som kommer:
Nu har du nått botten, värre än såhär blir det inte, härifrån kan det bara bli bättre. Du är helt slut, färdig, uttömd, utmattad, slutkörd, utbränd, det finns inget kvar nu, det här är slutet på situationen/relationen. Även om det låter hemskt innebär detta kort en frigörelse genom att man inser att det slut och inte lönt att fortsätta längre. Nu kan du alltså släppa allt det negativa och hemska som inte gett dig mer än besvär och ångest, nu är det dags att skapa en ny ljusare framtid.

Måste ju säga att "det som kommer" lät ju väldigt intressant. Och till viss del passar det ju in rätt bra på mig.

Inga kommentarer: