måndag 21 december 2009

21 December 2009

3 dagar till julafton, troligen den värsta julen någonsin (ja, kanske i konkurrens med första julen efter pappa dog). Sitter och väntar på operation, troligen blir det av någon gång efter lunch!

Så nu kan vi stryka julafton, party på juldagen och nyårsafton ur år 2009 års kalender då...
fan va kul man kan ha!!!

5 kommentarer:

Nillano sa...

Operation, nu har jag missat något gumman! Hur mår du? Kramar

Anonym sa...

Hej!
Jag följer din blogg regelbundet. Har själv UC och är stomiopererad sedan 1,5 år. Jag har haft stopp några gånger och vet vilken smärta det handlar om och alla obehagligheter med sond och undersökningar. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag hoppas att du snart är på benen igen och att du slipper fler stopp efter operationen. Ha en så god jul omständigheterna tillåter!
Mvh
Jenny

maria sa...

usch, fy satan vad jobbigt. jag hoppas innerligt att det går bra och att op:en löser problemen! stor kram/maria

Therese sa...

Det är fan förjäkligt!!! Tydligen är det någon förbannelse över julhelger för din skull... FAN!! Men du e stark, klarar motgång efter motgång och du fixar det igen, det vet du! Pussar i massor :)

Ina sa...

Usch nä din stackare:(Jag lider verkligen med dig..Sämsta tidpunkten ju:(,men tur nu så det inte händer i Thailand eller precis innan du ska åka!Shit att det kan bli stopp sådär,vad är det som du inte kan äta?? Hoppas allt går bra nu oh lycka till! Vi är många som tänker på dig!!

Stor kram